Тематичен пътеводител за чаени подаръци 2018

Вторият тематичен професионален гид за подаръци от обещаната поредица постовее е за ценителите на истинския висококачествен чай.

Тази тема ни е абсолютно любима, защото за целият екип на КОРДЕЛЛА чаят, еликсирът на живота, е на особена почит. Нещо повече, всеки ден в офиса започва с чаша ароматен чай. Напълно споделяме убеждението на Алън Кларк, че “има много малко неща, по-хубави от това да лежиш в топлото легло с чаша силен чай и книга.”

1.  Да започнем нашите топ 10 подаръци с едно истинско бижу – посребрена мерителна лъжичка за чай на италианската марка Чинели. С нея ще дозирате точното количество чай, необходимо за перфектната чаша чай. Винаги можете да я комбинирате с някой от другите чаени подаръци или просто с кутия висококачествен насипен чай.

2. Чашата тип “стакан” е част от руската традиция за пиене на чай. Нашето предложение за такава чаша е с посребрена поставка, подходяща за любителите на чай със запарка.

3. Изящната и филигранна захарница може да бъде поднесена като самостоятелен подарък или съчетана с други чаени идеи.

4.  Металната кутия за съхранение на насипен чай е наистина практична и полезна идея за подарък на всеки ценител на ароматните листенца.

5. Сетът за чай мате с бомбиля и калебаса ще предизвика радост и емоции, ако го изберете за подарък на любител на екзотиката и вкусовите предизвикателства. Получателят гарантирано ще се забавлява от ритуала за приготвянето и пиенето на йерба мате.

6. Комплект посребрени лъжички за подарък може да звучи прозаично, но не и когато става въпрос за тези с малки чайничата на края на дръжката. Симпатично и тематично, нали?!

7. Следващата идея е за дар, който заслужава искрени аплодисменти – луксозна кутия за съхранение и поднасяне на чай. Предназначена е за насипен чай и е комбинирана с цедка.

8. Книгите са винаги ценен и стойностен подарък, а книга за чая ще ви отведе на неочаквано пътешествие за въображението и сетивата. Освежаващо за душата и за мислите, като самия чай.

9.  Цедката за чай с форма на къщичка е символичен във всяко отношение подарък – и като бюджет, и като големина, и като послание.

10. Какво би бил един списък с идеи за подаръци на тема чай без негово величество господин Чайника. Компактният модел чайник с чаша “tea for one” в изчистената стилистика на скандинавския стил е идеален подарък за всеки почитател на старомодната напитка. 

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.