Разказвач на истории

Търсейки с какво да очароваме сетивата ви, се спряхме на немската компания Räder. Искаме да събудим радост, да ви докоснем, да насочим фокуса в посока на красивото и да ви обещаем щастие от семплата изисканост на предметите, които ви съпътстват в ежедневието.

Компанията Räder е основана на през 1968 г. от Хартмут Раедер, във времето на Бийтълс, Ролинг Стоунс, време на хипи еуфория и свобода. Със своите емоционални продукти, които задоволяват желанието за по-добър дизайн в ежедневието, компанията отговаря на потребностите на това революционно в много отношения време.

В началото всичко започва с малки тиражи предмети, ръчно изработени в собствени работилници. След куп натрупани вдъхновения, събрани от цял свят, колекцията е допълнена с канцеларски материали и поздравителни картички. Компанията се превръща в новатор на пазара на подаръчни артикули през 80-те години, а днес е един от лидерите в сегмента на аксесоарите за дома и подаръците.

Артикули, които са чиста любов, отдаденост и 100 процента собствен дизайн. Всичко, което виждате с марката Räder – от цялостния дизайн на колекцията до опаковката, е проектирано и измислено от вътрешен дизайнерски отдел, състоящ се от продуктови и графични дизайнери. Уникална колекция, пълна с добри мисли, с висококачествени аксесоари за живот и послания за любов, превръщаща всяко обикновено жилище в любим дом.

Немската компания произвежда своите оригинални творения по целия свят – не само отдалечените части на Азия, но също така Европа и дори Германия, се нареждат сред производствените локации. Предпочитани са традиционни производствени техники и използването на регионални материали. Räder гарантира високите стандарти за качество на своите продукти. Те са почти изцяло изработени от възобновяеми суровини и без сурови масла, а от компанията стриктно тестват всички продукти за вредни вещества.

Репутацията на марката е заслужено висока в цял свят и заради множеството получени награди за дизайн. Нестандартните и модерни дизайнерски предмети, разказващи истории и вълшебните подаръци на Räder могат да бъдат открити в повече от 40 страни, а сега, благодарение на kordella.bg, са съвсем близо до вас в България.

С изящните творения от порцелан, дърво, текстил, хартия, кожа, в които са вложени страст и душа, ще погъделичкаме копнежа за поезия във всекидневието ви и желанието за нещо ново, специално, различно. Вярваме, че със своята силна оригиналност те ще се откроят и на българския пазар.

Ние в kordella.bg имаме удоволствието да сме посланик на красотата и разказвач на вълнуващи истории с марка Räder.

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.