За мъжете и техните подаръци

Коледните празници са безупречен лакмус както за издържливостта на всеки човек да понесе досадните реклами за още по-досадни подаръци, така и за въображението на всеки, който има нелеката задача да избере подаръци за мъже. Смятам това за екстремно предизвикателство, дава ми достатъчно адреналин за няколко месеца напред, но удоволствието от успеха е толкова сладко.

Ритъм на живот

Ура за мултифункционалните джаджи, особено, ако целта им е здраве и по-високо качество на живот. Тракерът във форма на стилна, лека и гъвкава гривна е безспорен фаворит тази година, подарък с грижа и внимание. Контролира активността, задава цели, следи данните на сърдечната дейност, изгорените калории и още толкова много неща… Малка стъпка за превръщане на добрите намерения в навици. Сигурна съм, че ще получи подобаваща доза аплодисменти.

vivosmart

Солта на живота

Мелници от дърво за сол и пипер, произведени във Франция от Пежо. Размерът в този случай няма значение. Ергономична форма, механизъм от неръждаема стомана, доживотна гаранция – все качества, които един мъж би оценил. Ако има и специално отношение към храната и готвенето – още по добре. Животът има нужда от “подправки”, иначе би бил пълна скука.pejo

Като по вода

Водоустойчив бележник – за всички случайни, много важни мисли, мелодии, теории на конспирациите, списъци за пазаруване и гениални открития, които могат да му хрумнат на един мъж под душа, в дъжда или докато се гмурка. Особено подходящ подарък за тези, които си имат всичко, но точно това си нямат. И още едно предимство – подходящ е за възраст 12+.

wpnb wpnb-2

В нова кожа

Нова кожена дрешка за любимата играчка, но за да не бъде подарък-клише, мисля да добавя и монограм с инициалите на получателя. Така ще се превърне в истински личен и още по-стилен подарък. Задължително е да е опакован в красива кутия или ръчна хартия.

sleeve

С ръка на сърце

Ръкавици за колоездене – отдавна чаках повод. Харесвам подаръци за активен живот, а този е точно такъв – практичен подарък, който ще пасне на практичен и малко суетен получател. Качеството винаги има значение, дизайнът също.rukavici

Малко вълшебствo

Малко кристално мече за елха, предназначено за едно малко човече, за което тази Коледа ще е първата. Един ден, когато порасне, ще го намери сред спомените, грижливо запазени от мама.1708

Докато пишех попитах сина ми какъв подарък би искал за Коледа. Оказа се добре подготвен и така бързо ме затрупа с наименования на игри и марки електроника. Опитах се да задам отново въпроса и този път попитах какво според него би искало едно момче за Коледа, освен очакваните подаръци. Помисли съвсем кратко и в отговор изстреля: ”Искам пак да видя Дядо Коледа! Боби ми каза, че няма Дядо Коледа, но аз съм го виждал. И искам пак да го видя.” Няма да разкрия строго пазената семейна тайна, как точно се случи това преди няколко години. По-важното е, че бяхме го накарали да повярва, какво по-хубаво? Всъщност по-хубавото е, че продължава да вярва.

Люба Медарова

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.