Да се чувстваш специален всеки ден

R.Papani

Обичаме разнообразието, нашите клиенти – също. Затова в новата си колекция КОМФОРТ на електронния магазин подаръчна къща КОРДЕЛЛА реши да представи комплекти луксозна натурална козметика – прекрасни подаръци, чието послание е грижа, внимание и специално отношение. Това е и повод да зададем няколко въпроса на Румяна Папани – управляващ партньор на Premier Cosmetics Bulgaria официален вносител на Premier Dead Sea.

Румяна Папани е икономист по образование с повече от 20 години стаж в индустрията на селективната козметика. Работи 5 години по лансирането на верига магазини Pretty Shop, които налагат на българския пазар марки като Givenchy, Chanel, Lancaster, Dior, Elizabeth Arden и др. Впоследствие става управител на първия фирмен бутик на Estee Lauder, Clinique, Donna Karan, Тommy Hilfiger и 15 години развива и налага тези марки в страната. Междувременно работи за разгръщането и налагането на марката собственост на Estee lauder Intl. – MAC в България.

Две думи за теб и за това с какво се занимаваш…

Имам щастието да правя това, което обичам, което ме кара да се чувствам и изглеждам добре. Щастлива жена и майка, с две думи – жена в разцвета на силите си.

Имаш специално отношение към козметиката и по-точно към натуралната…

Козметиката е моята страст. Начинът по който изглежда една жена винаги е бил важен за мен. И така, съвсем естествено започнах да работя с козметика. Красотата е не само външен вид, а много повече – здраве, естествена хубост и вътрешна хармония. Експериментирала съм с много различни продукти и с годините разбрах, че е много важно да се ползват козметични продукти, които въздействат на кожата в дълбочина и стимулират естествените процеси на възстановяване. Така те помагат на кожата да бъде свежа и красива в дългосрочен план. Точно това ме привлече в продуктите на Premier Dead Sea. Тяхната концепция за използване на изцяло натурални съставки, минерални соли от Мъртво море и в комбинация с последните научни открития създава изключителни продукти.

deadsea1

Казват, че по време на криза покупката на козметика или парфюм носи вътрешно удовлетворение. Как оценяваш отношението на българките към козметиката?

Всички казват, че българките са много красиви жени. Но освен това, са и много умни жени, научени да се справят с всичко. Българките се интересуват от съвременните иновации в науката и козметиката. Освен това, все повече държат да ползват продукти с натурални съставки. Всъщност това е световна тенденция, не само в България. Българките заслужават да имат на разположение козметика от най-висок клас каквато е Premier Dead Sea. А и покупката на качествена козметика винаги носи удоволетворение на дамите. Ние сме предвидили и вълшебни подаръци за мъже с грижа за кожата на лицето.

Ти също смяташ козметичните продукти за подходящ подарък…

Разбира се, че са подходящи, всеки иска да се поглези. Във всички случаи подаръкът трябва да се съобрази с индивидуалните потребности и особености на човека, за когото е предназначен. Затова и когато избираме за подарък козметика, това означава, че ни е грижа за този човек, че наистина сме се постарали, да изберем нещо, което ще е полезно, но също така ще достави и удоволствие.

А твоите препоръки при избора на подарък… Има ли универсални продукти?

Избирайки продукт за тяло или един от нашите комплекти Грижа за тялото не може да се сбърка, те са подходящи за всеки. Друг подходящ за жени подарък е нашата маска Instant Stretching and Revitalizing lifting Mask. Това е професионална маска в състава на която влизат натурални, максимално свежи растителни масла и активни съставки, смесени чрез високотехнологичен и патентован процес. Това дава възможност маската да се активира при нанасяне върху кожата. Най-хубавото е, че резултатът е видим само след 15 минути.
Нашите клиенти я наричат „маската на Пепеляшка”, тъй като има незабавен ефект. Великолепен подарък, защото хората искат да видят добрия резултат веднага след процедурата.

Dead_Sea_Mineral_Mud_Face_Mask

 

 

 

 

 

 

 

Ако все пак човек се затруднява при избора, винаги може да се спре на нашия ваучер за подарък. Така човекът на когото подарявате ще има възможност сам да избере най-подходящото за себе си.

Самата ти изглеждаш страхотно. Издай своя ежедневен ритуал за разкрасяване…

Когато се събудя сутрин измивам лицето си с вода, в която през нощта е стоял розов кварц от серията ни за подмладяване Quartz Gem. После задължително излющвам и почиствам мъртвите клетки с тоник Clarifying Lotion на Supreme.

Хидратирам кожата си с Quartz Gem Liquide Ice Cream за лице, а за очите имам малка тайна, винаги ползвам филъра за бръчки, който освен че ми гарантира усмивки без бръчки около очите и устните, е перфектна основа и за грим. А освен това изтрива като с вълшебна пръчица, тежките нощи от лицето.

С времето научих, че инвестицията днес в постоянна грижа за кожата ти се връща стократно в бъдеще и затова след всяка баня (която дехидратира силно кожата) използвам Supreme Eleastine and Beta carotene Lfting Mask за лифтинг и мощна хидратация на лицето. Един път в седмицата си правя пълно СПА разглезване със детоксикация на тялото чрез пилинг солите Rescue Remedy salts, после джакузи с Aromatic Herbs Salts , като черешката на тортата е истинска лечебна кал от Мъртво море за тялото и душата. След което се чувствам толкова енергезирана, все едно съм карала едномесечно гладуване и съм готова да летя.
Преди да си легна винаги почиствам грима от лицето си със Супреме Brightening Foam Cleanser и после с тоник Clarifying Lotion на Supreme.
Наскоро открих маската за лице Magic Noir. Тя е детоксикираща, енергизираща и кара кожата да сияе подмладена.

Сигурна съм, че нашите подаръчни комплекти ще зрадват много специални хора за предстоящите празници.

af;lhkja;fdklj

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.