Удивителен бранд за удивителни подаръци

КОРДЕЛЛА се променя и развива. През годините ставаме все по-опитни, по-успешни и намираме нови приятели и почитатели. Продължаваме да ви радваме с ефектни идеи за подаръци, за декорации и дизайн на събития, да добавяме колекции, да налагаме трендове и стилове, винаги в час с най-новите тенденции в дизайна и цветовете. Вярваме, че всеки бранд има нужда от поддържащи тонуса положителни промени, които да показват неговата жизненост и актуалност. Точно затова поставихме началото на нова корпоративна идентичност, вдъхновена от годините опит, но насочена към бъдещето.

Новото лого на подаръчна къща Корделла

Удивлението е онова непресторено, спонтанно чувство, съпроводено от куп междуметия, което изразява истинската радост и емоция от получаването на хубав подарък. Затова новото лого на подаръчна къща КОРДЕЛЛА започва с удивителен знак – начин, да кажем на клиентите, че целта ни е да ги поставим в центъра на вниманието. Да реализираме по удивително – убедителен начин техните интуитивни и интелигентни идеи,  превръщайки ги в подаръци с послание.

Първата буква от новото лого на Корделла

Красиво оформената първа буква К е израз на онова, характерно за нас внимание към детайла, с което обграждаме клиентите си и изработваме специални подаръци. На тази буква е завързана панделка, която отразява същността на мисията ни. Елегантността на шрифта е нашият стремеж към съвършенство, във всичко, което правим.

Избрахме креативното и аристократично лилаво за свой водещ цвят през следващите месеци. Този цвят е непреходен символ на елегантността и шика, хармонично съчетаващ в себе си артистичното търсене и царственото достойнство. Освен любимото лилаво, очаквайте и няколко други актуални цвята, с които ще ви изненадаме.

И подобно на буквите, с които изписахме Kordella, ще нанижем блестящи идеи за подаръци без повод и за празник. Подаръци, създадени, за да получават овации.

Не спираме да бъдем Удивителни !!!!!

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.