КОЛЕДА от стар деним

Коледа скоро ще прекрачи прага на дома ни, но преди това ще го украсим с празнична  премяна и много настроение, за да я посрещнем подобаващо. Нещо старо, нещо синьо, нещо различно… Вероятно и във вашия гардероб се крият чифт непотребни стари джинси. Позахабени, поскъсани или просто поомръзнали. Преди да посегнете да ги изхвърлите вижте няколко идеи как да ги рециклирате и да им измислите отново полезно приложение. Вдъхнете им нов живот като ги използвате, за да създадете вашата очарователна и екстравагантна Коледа от стар деним.

Превърнете ги в панделки и опаковки за подаръци, в празнична декорация за дома, гирлянди, коледни топки и орнаменти за елхата,  в супер готини чорапчета за подаръци и коледен венец за вратата. За някои от тях ще ви е нужна само ножица, а за другите – повече въобръжение и тренинг.

 

 

Ако не сте толкова сръчни и умели, за да се справите с тази “направи си сам” задача, можете да използвате идеята за Коледа в джинси и да набавите нужните за декориране артикули от  Etsy или друга платформа за ръчно изработени арт джунджурии.

 

Още няколко приятни идеи, които се надяваме да ви харесат, защото са наистина семпли и практични.

Създайте своята различна Коледа и я споделете с най-близките. Те заслужават вашите усилия, старание и любов,  с които ще направите един запомнящ се празник.

 

Присъединете се към дискусията.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.